Memulakan semula Langganan Grindr pada iPhone

Grindr adalah aplikasi rangkaian sosial mudah alih yang menawarkan versi percuma dan berbayar. Sekiranya anda memilih untuk mendapatkan langganan berbayar, anda hanya diwajibkan untuk membayar perkhidmatan tersebut dari bulan ke bulan. Apabila anda memilih untuk membatalkan langganan anda, aplikasi akan mengingat maklumat anda yang harus dipilih untuk menggunakannya lagi di masa depan.

Langganan Grindr

Anda tidak perlu mempunyai langganan untuk menggunakan aplikasi Grindr untuk iPhone. Aplikasi Grindr akan tetap berfungsi jika Anda tidak memiliki langganan berbayar, tetapi anda mesti melihat iklan sepanduk ketika menggunakan aplikasi dan tidak akan menerima pemberitahuan push ke skrin utama anda. Langganan juga memberi anda akses ke 200 profil setiap bulan, yang 100 lebih banyak daripada yang anda dapat lihat tanpa langganan.

Melanjutkan Langganan Semasa

Apabila anda mempunyai langganan Grindr, iPhone anda akan meminta anda untuk melanjutkan langganan anda pada awal setiap bulan. Untuk memastikan langganan anda terus berjalan, jawablah secara afirmatif apabila ditanya sama ada anda mahu memperbaharui langganan anda. Anda tidak perlu memasukkan maklumat anda lagi - aplikasi mengingat butiran yang anda masukkan semasa mula-mula mendaftar.

Memulakan Langganan Baru

Sekiranya anda memilih untuk tidak memperbaharui langganan semasa pada akhir bulan, anda harus memulakannya semula jika anda ingin menggunakan perkhidmatan ini pada masa akan datang. Untuk memulakan langganan baru, muat turun aplikasi Grindr Xtra sekali lagi, yang memberi anda perkhidmatan selama 30 hari. Apabila diminta pada akhir bulan, pilih untuk memperbaharui langganan anda. Kerana sebelum ini anda mempunyai akaun, Grindr akan mengingat maklumat peribadi anda.

Pertimbangan

Grindr melarang tingkah laku tertentu, seperti menggunakan perkhidmatan jika anda berusia lebih muda dari 18 tahun dan menyiarkan kandungan seksual eksplisit. Sekiranya anda melanggar peraturan dan dikeluarkan dari komuniti Grindr, anda mungkin tidak dapat memulakan langganan baru kerana anda disekat dari laman web ini.