Cara Mendapatkan Francais MoneyGram

MoneyGram adalah perkhidmatan pemindahan wang dan penghantaran wang yang terkenal. Syarikat ini mempunyai lebih daripada 200,000 ejen di seluruh dunia yang beroperasi seperti francaisi kerana mereka membawa jenama MoneyGram dan menyediakan pelbagai perkhidmatan pelanggan yang mapan, termasuk pemindahan dana, kad debit, pesanan wang dan pembayaran bil. Ejen MoneyGram beroperasi dari lokasi yang mempunyai aliran tunai yang besar, pangkalan pelanggan yang mapan dan dapat memberikan pemindahan wang yang selamat. Anda boleh membuat permintaan terus kepada syarikat untuk dianggap sebagai ejen MoneyGram.

1

Lawati laman web MoneyGram untuk membiasakan diri dengan produk dan perkhidmatan syarikat.

2

Klik pautan "Menjadi Ejen" dan baca gambaran keseluruhan rangkaian ejen MoneyGram.

3

Isi "Borang Minat Ejen" dalam talian dengan maklumat pengenalan dan maklumat perniagaan anda, termasuk jumlah lokasi yang anda kendalikan. Gunakan bidang "Komen Tambahan" untuk menerangkan perniagaan anda jika tidak jelas dari nama perniagaan.

4

Klik "Hantar Borang" untuk menghantar maklumat anda ke MoneyGram. Seorang wakil dari syarikat akan menghubungi anda untuk mendapatkan maklumat tambahan dan untuk membincangkan kelayakan menjadi ejen MoneyGram.