Bagaimana Mencari Semua Bandar di Craigslist

Pengumpul, freelancer dan banyak orang lain mencari Craigslist tanpa menjadi masalah geografi. Walaupun membeli katil bertingkat sering menjadi masalah tempatan di Craigslist, jarang membeli T-shirt koleksi. Berhenti meneliti setiap laman Craigslist dan menjimatkan masa dengan mencari semua Craigslist pada masa yang sama.

1

Pergi ke laman web CraigZoom. Taipkan kata kunci atau kata kunci ke dalam kotak teks di sudut kiri atas halaman. Pilih keadaan dan tarikh pengeposan, atau biarkan kotak lungsur turun di "Semua". Klik pada butang bertanda "Cari". Halaman akan muncul yang merangkumi semua senarai yang berkaitan.

2

Pergi ke SearchTempest. Taipkan poskod anda ke dalam kotak teks di sebelah kiri. Tukar kotak jarak di bawah poskod anda ke "Mana-mana." Tambahkan kata kunci atau frasa kunci ke kotak teks di sebelah kanan. Klik butang radio yang betul di bawah kotak teks untuk menyempitkan carian hanya pada frasa, semua perkataan dalam frasa carian anda atau mana-mana perkataan yang anda taipkan. Isi salah satu pilihan di bawah yang berkaitan dengan carian anda, seperti hanya iklan dengan gambar atau harga minimum dan maksimum. Klik butang "Cari" besar berwarna kuning di sebelah kanan kotak teks. Halaman seterusnya akan menyenaraikan semua iklan, dipisahkan oleh bandar.

3

Pergi ke halaman carian khas Google Craigslist Search Engine. Ketik kata kunci atau sekumpulan kata kunci ke dalam kotak teks dan klik pada butang "Cari". Hasil carian kelihatan seperti hasil carian Google yang lain, dengan setiap penyenaraian menjadi pautan langsung ke iklan Craigslist bandar yang berkaitan dengan kata kunci anda.

4

Gunakan mesin carian Craigslist paling asas di Search All Craig's. Halaman ini hanyalah kotak teks untuk kata kunci dan butang "Cari". Pencarian ini akan mencari semua iklan di Craigslist di seluruh dunia yang merangkumi kata kunci atau frasa kunci pilihan anda.