Bolehkah Anda Menghadiri GoToMeeting pada iPhone?

GoToMeeting, aplikasi mesyuarat dalam talian untuk sistem Windows (XP dan yang lebih baru) dan Mac (OS X 10.5 dan yang lebih baru), juga tersedia untuk Apple iPhone sehingga anda dapat menghadiri mesyuarat menggunakan telefon pintar. Aplikasi GoToMeeting iPhone membolehkan anda masuk ke sistem GoToMeeting dan melihat persembahan slaid, laporan, spreadsheet dan bahan lain yang ditunjukkan oleh penyampai mesyuarat. Aplikasi iPhone percuma dan boleh didapati dari kedai iTunes.

Memuat turun Aplikasi

Untuk memuat turun aplikasi GoToMeeting untuk iPhone, arahkan penyemak imbas Internet telefon pintar atau penyemak imbas komputer anda ke pautan "GoToMeeting v4.8" (itunes.apple.com/us/app/gotomeeting-v4.8/id424104128?mt=8) dan klik butang "Percuma" atau "Lihat di iTunes" di panel kiri skrin. Klik "Pasang Aplikasi", kemudian masukkan kata laluan akaun iTunes anda apabila diminta. Ikuti arahan di skrin untuk menyelesaikan memuat turun aplikasi.

Menggunakan Aplikasi

Ketuk ikon GoToMeeting pada layar iPhone anda untuk membuka aplikasi. Masukkan ID, nama, dan alamat e-mel mesyuarat anda di kotak yang sesuai dan ketuk "Sertai" untuk memasuki mesyuarat dalam talian. Putar iPhone anda secara menegak atau mendatar untuk melihat carta, laporan dan alat persembahan lain yang anda mahukan. Picit jari anda pada layar telefon pintar untuk memperbesar atau memperkecil kandungan. Ketuk "X" di sudut kiri atas skrin GoToMeeting untuk meninggalkan mesyuarat dalam talian dan keluar dari aplikasi.

Audio

Untuk mendengar audio dari aplikasi GoToMeeting dengan jelas, sambungkan dan gunakan satu set fon kepala dengan iPhone anda. Anda juga boleh menyambung dan menggunakan sistem pembesar suara luaran dengan iPhone anda - ini sangat sesuai jika anda ingin menyiarkan apa yang dikatakan oleh tuan rumah mesyuarat dalam talian kepada sekumpulan orang.

IPad Apple

Aplikasi GoToMeeting juga berfungsi pada iPad Apple, versi generasi pertama dan kedua. Anda boleh memuat turun dan memasang aplikasinya di iPhone iPad dan juga iPod Touch. Ini berguna untuk menghadiri mesyuarat dalam talian semasa anda dalam perjalanan dan menggunakan peranti selain daripada iPhone anda.