Cara Membuat Pelbagai Pengarang dengan Blogger

Semasa anda menjalankan perniagaan, anda bergantung pada pelanggan yang berpuas hati dan setia untuk membeli produk anda dan memberitahu rakan mereka tentang komitmen anda terhadap kualiti dan perkhidmatan. Menguruskan blog adalah cara yang murah dan berkesan untuk menjalin hubungan dengan pelanggan anda dan meningkatkan kesetiaan mereka terhadap perniagaan anda. Platform blogging Google Blogger membolehkan beberapa pengarang menyiarkan di blog anda. Dengan ciri ini, semua orang dalam pasukan anda dapat membantu membuat pelbagai kandungan menarik untuk dinikmati oleh pembaca.

1

Buka penyemak imbas Internet anda dan pergi ke halaman Masuk Blogger Google (pautan di Sumber). Masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda, kemudian klik "Log masuk."

2

Klik nama blog anda di papan pemuka Blogger. Klik "Tetapan" di sebelah kiri halaman.

3

Klik "Asas" di bawah Tetapan, kemudian klik "Kebenaran."

4

Klik "Tambah Pengarang" di bawah Pengarang Blog. Masukkan alamat e-mel orang yang ingin anda jemput sebagai pengarang dan pisahkan setiap alamat e-mel dengan koma. Klik "OK." Google menghantar jemputan e-mel kepada setiap orang yang dijemput.

5

Nantikan jemputan anda muncul sebagai pengarang di bahagian Pengarang Blog. Para jemputan akan muncul di sini setelah mereka menerima pengesahan e-mel.