Idea Promosi Jualan untuk Pakaian

Promosi penjualan perniagaan kecil menggoda pelanggan untuk membuat pembelian, dan mereka memasarkan jenama syarikat. Insentif khas seperti kupon atau undian berkesan tetapi tidak tahan lama seperti promosi pakaian. Promosi perniagaan harus mensasarkan khalayak tertentu dan mempunyai mesej yang dapat dikenali dengan jelas. Berikan barang yang boleh dipakai untuk menunjukkan penghargaan pelanggan dan nikmati iklan percuma selama beberapa bulan akan datang.

Idea Baju

Beritahu pelanggan anda "Kami membuat anda bertudung," dengan kemeja T lengan panjang. Anda boleh mencetak logo syarikat di lengan kiri dan nama syarikat dicetak di bahagian belakang baju. Sekiranya anda telah memutuskan untuk membanggakan kehadiran generasi syarikat anda dalam komuniti, tawarkan kemeja-T gaya vintaj yang terbuat dari kapas pudar dengan tali gelap di leher dan lengan. Pilih huruf retro untuk mencetak mesej tebal. Sekiranya perniagaan kecil ingin menjadikan dirinya sebagai syarikat "hijau", berikan baju hijau yang diperbuat daripada bahan kitar semula.

Topi Promosi

Ramai orang suka memakai topi untuk perlindungan dari sinar matahari dan penutup yang cepat pada hari-hari rambut yang buruk. Ganjaran pelanggan terbaik anda dengan topi promosi yang mempunyai pesanan ringkas. Contohnya, cetakan penutup bola yang berbunyi, "Ikuti saya ke Ricks," atau "I Love J Saloon." Sekiranya syarikat anda mempunyai logo yang dapat dikenali, cetaklah pada bahagian atas topi. Pelindung murah dalam warna terang juga merupakan promosi yang bagus. Minta nama perniagaan kecil dicetak pada tali sisi atau penutup visor. Semasa percutian, berikan topi dan aksesori baru seperti topi Santa dengan nama syarikat anda di pinggir atau warna merah, putih dan biru untuk percutian patriotik.

Alat Hujan

Promosi yang bijak seperti alat pelindung hujan akan menarik perhatian pelanggan anda. Pesan plastik, baju hujan lipat yang mudah dilipat ke dalam poket kecil. Mintalah pencetak skrin untuk mencetak nama syarikat di bahagian payudara kiri atau melekatkannya di bahagian belakang lapisan hujan. Ponco hujan dan payung pelindung membuat promosi yang bagus dan bermanfaat yang akan dihargai oleh pelanggan sejak sekian lama.

Pakaian Senaman

Gim adalah tempat yang popular bagi mereka yang mementingkan kesihatan. Sekiranya syarikat anda melayani orang ramai yang sihat, pakaian dan aksesori senaman sangat sesuai. Anda boleh memesan pergelangan tangan dan tali kepala terrycloth bersulam dengan nama syarikat anda. Bungkus atau jubah terrycloth selepas mandi akan memberi alasan kepada pelanggan untuk berbual mengenai perniagaan kecil. Idea pakaian promosi lain adalah stoking sukan kapas, seluar pendek sukan dan tangki yang dipasang.