Apa yang Perlu Dijual di Lemonade Stand Selain Lemonade

Tempat limun boleh menjadi pengenalan tangan muda kepada kapitalisme Amerika. Pengalaman itu dapat mengajar anak kecil bagaimana mengatur sesuatu, berinteraksi dengan orang ramai dan mengendalikan wang. Remaja boleh menggunakan makanan ringan berasaskan limun untuk mengumpulkan wang untuk sekolah mereka atau untuk mendapatkan sedikit wang saku. Orang dewasa mungkin dapat meletakkan tongkat limau ke dalam troli makanan atau trak dan mencari nafkah. Pilihan makanan sangat penting untuk berjaya.

Lemonade bermaksud Little Ones

Ini adalah tugas yang cukup besar untuk seorang kanak-kanak berusia enam tahun hanya untuk menjual cawan limun. Namun, dengan sedikit pengalaman dan usia, orang muda mungkin menambah makanan yang tidak memerlukan penyediaan atau pembungkusan. Sebagai contoh, tinjauan 2012 "Snacking in America" ​​oleh NPD Group, penyedia maklumat pasaran dan khidmat nasihat, mendapati buah menjadi makanan ringan kegemaran Amerika. Sangat mudah untuk membeli sebungkus besar jeruk dan buah-buahan lain di kedai runcit dengan harga yang baik dan menjual kepingan secara individu pada harga. Sebaiknya letakkan tong sampah di pendirian supaya pelanggan mempunyai tempat untuk membuang kulit jeruk dan kulit pisang.

Remaja Menjual Lemonade

Di komuniti di seluruh Amerika, anda akan menjumpai pelajar sekolah menengah dan tinggi yang menjual limun, mencuci kereta atau mencuci anjing di tempat sementara untuk mengumpulkan wang untuk beberapa acara sekolah atau badan amal tempatan. Menawarkan makanan ringan yang popular akan membantu menarik minat rakan pelajar dan keluarga mereka ke tempat limun. Di luar buah, coklat dan makanan ringan masin adalah makanan kegemaran Amerika. Gula dan garam juga membantu menghilangkan rasa haus, yang boleh menjadi baik untuk perniagaan berulang. Untuk mendapatkan keuntungan maksimum, penganjur berdiri harus mempertimbangkan untuk menyediakan makanan itu sendiri daripada membeli barang-barang yang sudah dikemas.

Barangan Bakar

Remaja, dengan atau tanpa bantuan ibu bapa, boleh membuat kuih sendiri, kue dan barang bakar lain untuk sebahagian kecil daripada kos barang yang dibeli di kedai. Dengan menekankan ramuan yang berkualiti, penganjur pendirian dapat membuat permintaan barang yang lebih tinggi. Skala ekonomi mungkin menghasilkan keuntungan yang lumayan dari pencuci mulut yang mudah disediakan, seperti brownies dan Rice Krispies Treats. Remaja yang lebih tua mungkin mempunyai kemahiran kuliner yang serius yang dapat memberi kelebihan pada limun dengan hidangan gourmet yang tinggi, seperti hors d'oeuvres. Usahawan muda mungkin dengan cepat mengetahui kehancuran permintaan yang meremehkan, pelajaran hidup yang baik.

Puncak Perniagaan

Tempat makan dan trak memberi makan orang Amerika yang lapar pada waktu makan tengah hari di bandar-bandar di seluruh negara setiap hari minggu. Lemonade stand dapat tumbuh dengan pelbagai cara dan menjadi perniagaan yang sesuai. Pemilik kedai mungkin menawarkan pelbagai minuman sejuk seperti teh ais dan pukulan buah. Atau, dia mungkin menyediakan sandwic, salad, dan makanan ringan yang disediakan untuk pekerja yang hanya mempunyai beberapa minit untuk mendapatkan makanan. Pada akhirnya, pemiliknya mungkin menanam limun menjadi trak makanan segera yang menyediakan makanan panas segar, seperti hamburger, cili, hot dog atau masakan etnik. Rasa ais krim yang baru dimasak lazat apabila dicuci dengan air limau.