Cara Memperbaiki Jarak Tandatangan di Outlook

Tanda tangan Microsoft Outlook 2010, setelah dibuat, dapat diedit jika Anda melihat ada masalah tampilan dengan jarak tanda tangan. Oleh kerana tandatangan dimasukkan sebagai objeknya sendiri dalam mesej yang anda buat, kandungan tandatangan mesti diedit dari tetingkap "Tandatangan dan Alat Tulis". Pilihan pada tetingkap ini memungkinkan untuk mengedit hampir setiap aspek tanda tangan anda, termasuk jarak di bahagian atas dan bawah tanda tangan, serta jarak di dalamnya.

1

Lancarkan Microsoft Outlook 2010.

2

Klik "E-mel Baru" di bahagian "Baru" pada pita mendatar di bahagian atas tetingkap.

3

Klik menu lungsur turun "Tandatangan" di bahagian "Sertakan" pita, dan kemudian klik "Tandatangan."

4

Klik tandatangan yang mengandungi jarak yang ingin anda perbaiki dari bahagian "Pilih Tanda Tangan Untuk Edit" di bahagian atas tetingkap.

5

Klik di dalam medan "Edit Tandatangan" di bahagian bawah tetingkap, kemudian buat penyesuaian jarak yang diperlukan untuk tandatangan anda. Anda boleh menambah garis jarak baru dengan menekan butang "Enter" pada papan kekunci anda, atau anda boleh menghapus garis jarak yang ada dengan menggerakkan kursor anda ke garis yang tidak diingini dan kemudian menekan kekunci "Backspace" pada papan kekunci anda.

6

Klik "OK" di bahagian bawah tetingkap untuk menyimpan perubahan anda.